PODCAST

Ångestpodden

Välkommen till Ångestpodden – podden där tystnaden bryts och tankarna som snurrar i huvudet får komma ut. Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg bjuder in dig till ett unikt rum där lättsamhet möter allvar, där ångest och psykisk ohälsa diskuteras öppet och utan förbehåll. Varje måndag och torsdag släpper de ett nytt avsnitt som djupdyker i de tankar och funderingar som många bär på men sällan vågar uttrycka högt. Ångestpodden står för att bryta tabun och skapa en ökad öppenhet kring psykisk ohälsa, vilket gör den till en viktig röst i samtalet om mental hälsa.

Genom att kombinera personliga erfarenheter med gästers berättelser skapar Ida och Sofie en plattform som är både informativ och stödjande. Deras förmåga att engagera och påverka har erkänts med prestigefyllda utmärkelser som Fördomspriset 2022 och Guldpodden 2021 samt 2023.

Så, om du någonsin känt dig ensam med dina tankar eller brottats med frågor kring psykisk ohälsa, låt Ångestpodden bli din tillflyktsort. Här finns utrymme för både skratt och tårar, insikter och framför allt, en gemenskap som förstår. Börja lyssna nedan och ta del av de samtal som förändrar, berör och bygger broar.

Lyssna här