Feedback från publiken

Ida och Sofie är två engagerade och proffsiga föreläsare som fångade och berörde publiken. Det blev både skratt och någon tår. De levererade absolut det vi förväntade oss!

ANNELI KARLSSON – ARVIKA KOMMUN

Livepodd med Ångestpodden mitt i hjärtat av Avicii Arena! Vi hade inte kunnat få en bättre start på vår konsert Together For A Better Day – för ungas psykiska hälsa. Ida och Sofie är så proffsiga, naturliga, pedagogiska och personliga. De pratar om psykisk hälsa och psykisk ohälsa som om det vore det mest naturliga i världen. Ser mycket fram emot nästa gång!

ALEXANDRA BJÖRNSSON – TIM BERGLING FOUNDATION

Ida och Sofi är väldigt proffsiga. De lyfter ett svårt ämne utifrån egen erfarenhet – både av att själv vara drabbad av psykisk ohälsa men också som anhörig. De pratar utifrån kunskap och med både pondus och humor vilket gör att det blir intressant och lätt att ta till sig deras viktiga budskap.

UTVEKLINGSLEDARE FOLKHÄLSA – HÄRRYDA KOMMUN

I dagens samhälle där psykisk ohälsa är så vanligt är det viktigt att man inte puttar problemen under borden utan lyfter fram de för diskussion. Ida och Sofie gör detta så otroligt bra! En lärande föreläsning som verkligen ALLA, förr eller senare, kan relatera till.

BLACKEBERGS ELEVKÅR

Vi har nog aldrig tidigare fått så fin respons, både från lärare och elever. Ni är pålästa, förberedda och ger ett proffsigt intryck.

REALGYMNASIET I GÄVLE

Tack Ångestpodden för en givande och inspirerande föreläsning i Almedalen på vårt program om psykisk ohälsa tillsammans med Fonden för psykisk hälsa.

ALEXANDRA CHARLES VON HOFSTEN – 1.6 MILJONERKLUBBEN